79 ötlet a MŰKÖDJ! pályázatban

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület és a Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum által 2017-ben is meghirdetett MŰKÖDJ! pályázat első szakasza 2017. május 30-án zárult. A pályázatra jelentkező középiskolás diákoknak eddig az időpontig kellett feltölteniük azt az ötletet, amit meg szeretnének valósítani és amellyel indulni szeretnének pályázaton. Az ország minden pontjáról 79 diák töltötte fel ötletét a határidőig.

A cégeknek lehetőségük van az ötletek alapján kiválasztani, hogy mely diákokat szeretnék támogatni akár az ötletük megvalósításában, akár azt követően. Lehetőség van különdíj felajánlásokra is, amelyeket az évzáró gálarendezvényen adhatnak át a támogatott diákoknak.

A pályázat következő mérföldköve a működő pályaművekről készült videó feltöltése lesz, amelyet 2017. október 30-ig kell elkészíteni. Az elkészült pályaművekről készített videókat fel fogjuk tenni a muszakivagyok.hu oldalra, ahol ezen felül megtekinthető lesz ezeknek a tehetséges, vérbeli műszaki diákoknak az adatlapja is. 



Miért jött létre a muszakivagyok.hu?

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület a magyar villamosipar legnagyobb független szakmai szervezeteként szerepet vállal a pályaválasztás előtt álló fiatalok érdeklődésének felkeltésében az elektrotechnika iránt.

Weboldalunk célja, hogy fiatal (középiskolás, főiskolás) villamos szakemberek olyan háttértámogatást kapjanak, ami a későbbi pályafutásukban nagy segítség lehet.

Támogatóink

Amennyiben Ön is támogatni szeretné Mentorprogramunkat, tekintse át a Támogatási lehetőségeket.

Magyar Elektrotechnikai Egyesület
 

mee@mee.hu

+36-1-353-0117

http://www.mee.hu

Webdesign:
www.visi.hu